Sant Feliu de Llobregat acollirà la cinquena edició de l’Enfutbola’t al maig

0//

La Fundació Catalana de l’FCF ja està organitzant una nova edició de l’Enfutbola’t que, enguany, canvia de data i se celebrarà l’1 de maig.

Sant Feliu de Llobregat acollirà la cinquena edició de l’Enfutbola’t al maig

Enfutbola’t. Futbol per a tothom’ és el torneig de futbol per a jugadors i jugadores amb diversitat funcional, intel·lectual i sensorial, organitzat per la Fundació Catalana de Futbol. La cinquena edició es durà a terme el dilluns 1 de maig de 2023 a Sant Feliu de Llobregat. Per primera vegada, aquest esdeveniment canvia de data i, en comptes de fer-se al mes de juny, com ha estat habitual fins ara, tindrà lloc a principis del mes de maig.

En total, s’han inscrit 47 equips que participaran amb 850 jugadors i jugadores, distribuïts en 6 categories diferents segons el nivell. Els partits de Futbol 7 i els de futbol sala es disputaran a les instal·lacions esportives de Les Grasses de la mateixa localitat del Baix Llobregat.

Aquesta jornada lúdic-esportiva té l’objectiu de mostrar a la societat que el futbol és un esport obert a tothom, sense barreres ni prejudicis, i on la pilota roda en tots els terrenys de joc. També vol oferir un dia de futbol i diversió per a tots aquests jugadors i jugadores que estimen i practiquen aquest esport, però no tenen un espai on competir.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.