L’FCF i Loteries de Catalunya renoven l’acord de promoció de La Grossa amb La Dooble

1//

El president, Joan Soteras, i el director general de Loteries de Catalunya, Jaume Torrabadella, han signat l’acord a la Seu Central de l’FCF.

L’FCF i Loteries de Catalunya renoven l’acord de promoció de La Grossa amb La Dooble

Un any més de promoció de La Grossa amb La Dooble. El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i el director general de Loteries de Catalunya, Jaume Torrabadella, han renovat l’acord amb la signatura del contracte a la Seu Central de l’FCF a Barcelona.

La Grossa amb La Dooble és l’alternativa catalana a les participacions tradicionals de Nadal, amb una millor experiència de gestió i pensada especialment per a les entitats sense ànim de lucre de Catalunya.

Aquest 2024 les participacions de La Dooble es fan coincidir amb La Grossa de Cap d’Any. Amb una participació es juga La Grossa de Cap d’Any i a La Dooble seguint la dinàmica de “2 sortejos, 2 números, 2 premis!”.

Participació de l’FCF amb el número 1900

La Federació Catalana de Futbol ja ha activat la seva participació amb el número 1900, any de fundació de l’FCF, per commemorar aquest pròxim any el 125è aniversari. Aquesta és una de les primeres iniciatives que s’engegaran de cara a celebrar aquesta efemèride. Tots els beneficis obtinguts de la venda d'aquestes participacions aniran destinats a la Fundació Catalana de Futbol en què pròximament es podran adquirir a totes les delegacions repartides per Catalunya.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.