Primera setmana del Campus de futbol Antoni Jiménez

0//

Formació, diversió i futbol per a nens i nenes amb risc d'exclusió social durant dues setmanes al Camp Municipal de Rocafonda de Mataró.

Primera setmana del Campus de futbol Antoni Jiménez

El futbol com a vehicle integrador. Aquesta setmana va arrencar la setena edició del Campus Solidari Antoni Jiménez al Camp Municipal de Rocafonda, a Mataró, amb més de 40 nens i nenes en risc d'exclusió social. Una cita marcada en vermell al calendari, que suposa una oportunitat per a tots ells i elles de participar en un Campus dirigit per tècnics professionals. 

El Campus, organitzat per la Fundació Catalana de Futbol, compta amb el suport i la col·laboració de Creu Roja i sota el nom d'Antonio Jiménez, es vol homenatjar qui va ser directiu i delegat de l'FCF al Maresme. A més des de l'FCF i la Fundació es vol agrair al Rocafonda CF la seva gran acollida a les seves instal·lacions per fer possible aquesta iniciativa.

A més dels entrenaments de futbol, impartits per entrenadors/es i monitors/es federats a la Federació Catalana de Futbol, el Campus Solidari de Futbol de la Fundació de l’FCF garanteix que tots aquests joves facin com a mínim tres àpats al dia –esmorzar, dinar i berenar–, i també se'ls hi fa un seguiment en els hàbits d'higiene, com ara dutxar-se cada dia després del Campus o rentar-se les dents després de cada àpat.

L'impuls per crear aquest Campus va ser el de poder garantir tres àpats diaris aquests nens i nenes, per tal que la Creu Roja en pugui fer un seguiment, tal com fa durant l'any lectiu. El futbol és el pretext per poder assegurar que tots aquests infants facin tres dels principals àpats del dia.

GALERIA D'IMATGES


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.