L'Enfutbola't de l'Antonio

0//

La 6a edició de l'Enfutbola't, celebrada al Vendrell, amb la participació de 966 jugadors i jugadores, ha estat marcada pel traspàs de l'Antonio, jugador de l'AT Masnou, que va provocar la immediata suspensió de l'acte.

L'Enfutbola't de l'Antonio

El futbol va més enllà de l'esport. També és una manera d’entendre la vida. Per a uns és una via d’escapament, per a altres el moment de trobada amb els amics i les amigues, i per als participants de l'Enfutbola't, una manera d’incloure’s a la societat. L’Enfutbola’t, organitzat per la Fundació Catalana de Futbol i amb el suport de la Federació Catalana de Futbol, s'ha convertit en un espai que dona l'oportunitat a tots aquells equips catalans de futbol inclusiu a disputar un torneig per celebrar que el futbol és un esport de tots i totes on tothom hi té dret a jugar.

En aquesta sisena edició, celebrada aquest passat dimecres 1 de maig, al Vendrell, han participat 53 equips de futbol i futbol sala amb un total de 966 jugadors i jugadores. El torneig, convertit en un dels referents del futbol inclusiu, vol mostrar a la societat que el futbol és un esport obert a tothom.

Una jornada especial

La il·lusió dels jugadors i jugadores que han participat, tant als camps de futbol, com al parquet de futbol sala, s'ha transmès a tots els que han visitat el camp de la UE Tancat del Vendrell. L’Enfutbola’t és un exemple de l’esport amb més naturalitat, senzillesa i fidelitat. Persones amb diversitat intel·lectual o física, jugant amb les mateixes ganes amb què afronten el seu dia a dia, però aquesta vegada sent els autèntics herois de la jornada.

Una trobada especial que es va torçar al migdia quan el jugador de l’AT Masnou, l'Antonio de 65 anys, va patir una mort sobtada. Els serveis mèdics van actuar a l’instant, però res van poder fer per reanimar-lo. La Fundació Catalana de Futbol, amb el suport de la Federació Catalana de Futbol, van decidir immediatament suspendre l’acte. Els entrenadors van recollir tots els trofeus pels seus respectius equips i es va posar punt final a la sisena edició de l'Enfutbola't.

Representació territorial

En aquesta nova edició de l'Enfutbola't s'ha comptat amb un augment de participació per part d'equips d'arreu de Catalunya. Una representativitat territorial que dona visibilitat del futbol inclusiu de casa nostra. 

DELEGACIÓ 5a edició 6a edició
BARCELONÈS 12 equips 13 equips
GIRONA 2 equips 5 equips
LLEIDA 1 equip 3 equips
TARRAGONA 1 equip 1 equip
TERRES DE L'EBRE 1 equip 1 equip
ANOIA 2 equips 3 equips
BAGES-BERGUEDÀ-CERDANYA 2 equips 2 equips
BAIX LLOBREGAT 2 equips 6 equips
MARESME 8 equips 7 equips
OSONA 1 equip 1 equip
PENEDÈS-GARRAF 3 equips 3 equips
VALLÈS OCCIDENTAL-SABADELL 4 equips 5 equips
VALLÈS OCCIDENTAL-TERRASSA 4 equips 3 equips
VALLÈS ORIENTAL 3 equips 0 equips
TOTAL 46 equips 53 equips

GALERIA D'IMATGES - ENFUTBOLA'T (Part 1)

GALERIA D'IMATGES - ENFUTBOLA'T (Part 2)

GALERIA D'IMATGES - ENFUTBOLA'T (Part 3)


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.