Fundació
Els patrons de la fundació01
Ivan Carrillo Marcos
President
Andrés López i Lomeña
Vicepresident
Sergi Garrido Amestoy
Secretari
Santiago Salvat Ruiz
Vocal
Enric Morist i Güell
Vocal
Marisol Duque Mejias
Vocal
Xavier Moreno i Delgado
Vocal
Francisco Manuel Perearnau Peris
Vocal
Santiago Maso Oriol
Vocal
Tomàs José Pepiol
Vocal
Àlex Gali Cabana
Vocal
Jordi Casals Vilalta
Vocal
Els patrons honorífics de la fundació02
Coordinadora de la Fundació03
Cristina Sampietro i Noguera
Directora
Història04

La Fundació de la Federació Catalana de Futbol és una organització constituïda el 23 d’octubre de 2003 per acord de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol que tenia l’objectiu de retornar als clubs de futbol de Catalunya part dels beneficis aconseguits, ja fos en format beca, donació de material o arbitratges entre d’altres i mitjançant les activitats pròpies d’una fundació.

Després d’una etapa d’inactivitat, el març de l’any 2014 la Fundació de la FCF va reprendre la seva activitat col•laborant amb la Fundació del FC Barcelona en el projecte: “Joves Solidaris”. Un projecte que va servir per fer un punt i a part en la trajectòria de la Fundació i iniciar una nova etapa amb projectes solidaris propers i necessaris que es continuen duent a terme gràcies a la participació de nous col•laboradors que s’han sumat a la Fundació de la FCF en aquest nou camí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.