El jurat dels Premis Solidaris es reuneix el 2 de febrer a Barcelona

0//

La Fundació de l’FCF celebra la sisena edició d’aquests premis el dijous 23 de febrer per tal de reconèixer les iniciatives i activitats que fomenten la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà del terreny de joc.

El jurat dels Premis Solidaris es reuneix el 2 de febrer a Barcelona

La Fundació de la Federació Catalana de Futbol organitza els VI Premis Solidaris amb la mateixa il·lusió i ganes que en les anteriors cinc edicions. L’Antiga Fàbrica Estrella Damm tornarà a acollir, un any més, els VI Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol el dijous 23 de febrer a les 19.00 hores. Així doncs, es premiaran les accions solidàries que s’han dut a terme entre l’1 de gener del 2022 i el 31 de desembre de 2022.

Amb els VI Premis Solidaris, la Fundació Catalana de Futbol vol reconèixer aquelles iniciatives i projectes solidaris, així com accions d’ètica i joc net que poden passar desapercebudes però que mereixen una distinció. Els premis no tenen, en cap cas, caràcter econòmic, sinó que els guardonats rebran un trofeu creat especialment per a l’ocasió.

Els membres del jurat

El jurat dels VI Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF es reunirà demà, dijous 2 de febrer, al mateix escenari per triar les candidatures guanyadores de cada modalitat. Aquest jurat està format per membres del patronat de la Fundació de l’FCF, la mateixa Federació Catalana de Futbol, la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita Contra la Violència de l’FCF, així com per representants de l’esport i entitats socials col·laboradores de la Fundació Catalana de Futbol. 

Els Premis Solidaris es van crear l’any 2017 perquè, des de la Fundació i l’FCF, es va observar com, a través del futbol, s’organitzen moltes activitats benèfiques i solidàries que requereixen, sota el criteri d’ambdues entitats, un reconeixement per la tasca social que realitzen.

Els premis, el dijous 23 de febrer

Els premis que es repartiran a la gala del dia 23 de febrer estan dividits en set categories: 

VI PREMIS SOLIDARIS
CATEGORIA INDIVIDUAL

Premi Solidari jugador/a

Premi Solidari club / Persona club
Premi Solidari àrbitre
Premi Solidari entrenador/a
CATEGORIA COL·LECTIVA
Premi Solidari Foment dels Valors
Premi Solidari al Joc Net i l’Ètica Esportiva
Premis Extraordinaris del Jurat, proposat pel patronat de la Fundació de l’FCF

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.