El Campus Solidari Antonio Jiménez conclou amb somriures

1//

Comiat a dues setmanes d'esport i diversió al Camp Municipal de Rocafonda en la sisena edició del Campus Solidari, organitzat per la Fundació Catalana de Futbol amb el suport de la Creu Roja.

El Campus Solidari Antonio Jiménez conclou amb somriures

Fins l'any vinent. Jornada de cloenda a la sisena edició del Campus Solidari de futbol Antonio Jiménez. Més de 40 nens i nenes en risc d'exclusió social han gaudit del futbol durant dues setmanes gràcies a la iniciativa de la Fundació Catalana de Futbol, amb el suport i col·laboració de la Creu Roja. En el dia d'avui s'han repartit premis i obsequis a tots els participants, que han recollit amb un somriure d'orella a orella. 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que aquests joves que provenen de programes de pobresa infantil tinguin les mateixes oportunitats que altres nois i noies de la seva edat i participin en un campus d'estiu de futbol. Alhora, aprenen l'esport i depuren la tècnica esportiva. I tot això sense deixar de banda el treball dels valors intrínsecs de l’esport: cohesió, integració, amistat, treball en equip, respecte, companyonia i esforç, entre d’altres.Un Campus Solidari que també el fa possible el CF Rocafonda, amb una gran acollida a les seves magnífiques instal·lacions. 

En l'acte de cloenda hi han assistit el president de la Fundació Catalana de Futbol, Iván Carrillo; el director del Campus Solidari, Moha El Gaadaoui; el directiu i delegat de l'FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez; el delegat arbitral al Vallès Oriental, Jesús Ruiz; els representants del CTA al Maresme, Víctor García Verdura i Óscar Sauleda; el president del Rocafonda CF, Agustín Vázquez; la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Mataró, Beatriz Delgado: i, membres de Creu Roja Mataró

GALERIA D'IMATGES


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.