El 8 de gener s’acaba el termini per a presentar les candidatures dels VII Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF

0//

Des del passat 1 de desembre i fins al dilluns de la setmana vinent, aquest dia inclòs, tots els clubs i federats poden presentar les candidatures que considerin adients per optar a aquests guardons.

El 8 de gener s’acaba el termini per a presentar les candidatures dels VII Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF
FOTO: VI Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol

Últims dies per a presentar les candidatures als VII Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol. Un any més, i ja en són set edicions, el pròxim 22 de febrer s’atorgaran els guardons que volen destacar les iniciatives solidàries del futbol i futbol sala català que han tingut lloc durant el 2023. El passat 1 de desembre es va obrir la convocatòria de presentació de les candidatures en què està obert fins al 8 de gener, aquest dia inclòs.

Totes les propostes dels clubs i/o federats s’han d’enviar a través de la intranet federativa, al departament ‘Fundació’, indicant a l’assumpte “VII Premis Solidaris Fundació FCF-2024”, o bé al correu electrònic fundació@fcf.cat. Les candidatures vàlides seran aquelles que hagin tingut lloc entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2023.

Al formulari s’han d’indicar les activitats i els mèrits de la candidatura proposada per ser mereixedora del guardó. Aquesta informació s’haurà de complementar amb una breu explicació de màxim tres pàgines, especificant detalladament en què consisteix la candidatura proposada. Així mateix, és d’obligat compliment enviar material i/ documents acreditatius (fotografies, vídeos, etc.) que complementin la informació facilitada.

OMPLIR FORMULARI CANDIDATURA AQUÍ
BASES I INFORMACIÓ SOBRE ELS PREMIS SOLIDARIS AQUÍ

FOTO: VI Premis Solidaris de la Fundació Catalana de FutbolLes categories dels Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol

Aquests guardons volen premiar les iniciatives i activitats que, des del món del futbol i futbol sala, fomenten la solidaritat, els valors, l’ètica esportiva i el joc net. S’ha constatat que a través d’aquest esport s’organitzen un gran nombre d’activitats benèfiques i solidàries a favor dels més desfavorits i, per això, aquests guardons volen ser un reconeixement a la gran tasca social i solidària de totes aquestes iniciatives promogudes des del futbol federat.

Els Premis Solidaris estan repartits en vuit categories:

CATEGORIES VI PREMIS SOLIDARIS
CATEGORIA INDIVIDUAL
Premi Solidari jugador/a
Premi Solidari club / personal club
Premi Solidari àrbitre/a
Premi Solidari entrenador/a
CATEGORIA COL·LECTIVA
Premi Solidari al Foment dels Valors
Premi Solidari al Joc Net i l’Ètica Esportiva
Premi Solidari a Iniciatives Benèfiques amb Projecció Internacional *
Premis Extraordinaris del JURAT

FOTO: VI Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol

FOTO: VI Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol

El 22 de febrer, acte dels VII Premis Solidaris

Un cop es tanqui el període de presentació de les candidatures, l’1 de febrer es reunirà el Jurat per a triar les propostes finalistes. Els guanyadors es donaran a conèixer durant l’acte dels VII Premis Solidaris que organitzarà la Fundació de l’FCF a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona el 22 de febrer de 2024.

VII PREMIS SOLIDARIS FUNDACIÓ DE L'FCF
DATA ACTE
De l'1 de desembre del 2023 al 8 de gener del 2024 Presentació candidatures
1 de febrer del 2024 Reunió Jurat Premis Solidaris
22 de febrer del 2024 Acte VII Premis Solidaris Fundació de l'FCF

FOTO: VI Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.