Últims dies per presentar les candidatures als IV Premis Solidaris

07/01/2020

El termini per presentar les candidatures a aquests premis que fomenten la solidaritat, els valors i l’ètica de l’esport finalitza el diumenge 12 de gener de 2020.

Últims dies per presentar les candidatures als IV Premis Solidaris

Queda menys d’una setmana per poder participar en els IV Premis Solidaris. Uns guardons que la Fundació Privada Catalana de Futbol va crear el 2017 amb la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives i activitats que fomentin la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà de l’esport. La data límit per presentar les candidatures és el diumenge 12 de gener de 2020. Per realitzar una proposta de candidatura s’ha d’enviar un formulari a través de la intranet de l’FCF al departament Fundació, indicant a l’assumpte ‘IV Premis Solidaris Fundació FCF – 2020’, o bé completant el formulari adjunt i enviant-lo per correu electrònic a fundació@fcf.cat.

El període d’enviament per fer-les arribar a la Fundació de l’FCF es va iniciar el dimarts 5 de novembre de 2019, fins al 12 de gener de 2020Les candidatures vàlides seran aquelles que hagin tingut lloc entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2019.

El 6 de febrer de 2020 es reunirà el jurat d’aquests Premis Solidaris; mentre que el 17 del mateix mes es donaran a conèixer els guanyadors en l’acte dels IV Premis Solidaris que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Els premis que organitza la Fundació de l’FCF volen premiar les iniciatives i activitats que, des del món del futbol, fomenten la solidaritat, els valors, l’ètica esportiva i el joc net. S’ha constatat que a través d’aquest esport s’organitzen un gran nombre d’activitats benèfiques i solidàries a favor dels més desfavorits i, per això, aquests guardons volen ser un reconeixement a la gran tasca social i solidària de totes aquestes iniciatives promogudes des del futbol federat.

Els Premis Solidaris estan repartits en set categories:

  1. Jugador/a.
  2. Club i personal de club.
  3. Àrbitre/a.
  4. Entrenador/a.
  5. Foment dels valors.
  6. Joc Net i Ètica Esportiva.
  7. Premis Extraordinaris del Jurat.

Per enviar una candidatura s’ha d’omplir AQUEST FORMULARI.

Es poden consultar les bases del Premis Solidaris fent clic AQUÍ.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.