Tomando Conciencia i Targeta Vermella al Càncer Infantil, col·laboradors de la Fundació FCF

27/04/2016

Tomando Conciencia i Targeta Vermella al Càncer Infantil són dues entitats que han signat un conveni de col·laboració amb la Fundació de la FCF per tal de posar en marxa activitats solidàries de manera conjunta.

Tomando Conciencia i Targeta Vermella al Càncer Infantil, col·laboradors de la Fundació FCF

A la seu de la FCF, el president Andreu Subies, acompanyat del vicepresident Pere Guardiola, ha signat dos convenis amb dues entitats col·laboradores de la Fundació de la Federació. Un és amb la Fundació Tomando Conciencia, promotora de la campanya ‘Batecs per Jarque’. L’objectiu d’aquesta iniciativa, i de la FCF, és cardioprotegir tots els camps de futbol de Catalunya i de la resta de l’Estat.

En un cap de futbol, sobretot els caps de setmana, hi ha molta afluència de públic entre jugadors, cos tècnic, personal del club, aficionats… D’aquesta manera, el que pretén la Fundació de la FCF és que hi hagi un desfibril·lador a cada camp, perquè amb aquesta petita acció es poden salvar moltes vides.

El president de la Fundació Tomando Conciencia, Carlos Sánchez-Llibre, ha estat present en la signatura del conveni, juntament amb el president Subies i el vicepresident Pere Guardiola.

Targeta Vermella al Càncer Infantil

L’altre conveni que s’ha signat és amb Targeta Vermella, una associació sense ànim de lucre formada per àrbitres que promouen activitats esportives amb la finalitat de recollir fons per a la investigació del càncer infantil. El conveni que han signat amb la Fundació de la Federació Catalana de Futbol permetrà organitzar activitats futbolístiques de caràcter benèfic, solidari i social que tinguin com a finalitat la recollida de fons per a la investigació. 

El col·lectiu arbitral està molt sensibilitzat amb el fet que el futbol tregui targeta vermella al càncer. Per això, el president del CTA, Xavi Moreno, i el president de l’Associació Targeta Vermella, Jordi Fernández, han promogut la iniciativa.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.