S’obre el termini de candidatures per participar en els III Premis Solidaris

11/01/2019

El jurat guardonarà les millors iniciatives que fomentin la solidaritat, els valors i l’ètica de l’esport entre totes les candidatures presentades fins al 31 de gener.

S’obre el termini de candidatures per participar en els III Premis Solidaris

La Fundació Privada Catalana de Futbol de la Federació Catalana de Futbol organitza enguany els III Premis Solidaris. La Fundació va decidir crear aquest guardó el 2017 amb l’objectiu de reconèixer aquelles iniciatives i activitats que fomentin la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà del terreny de joc.

El jurat dels III Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF està format per membres del patronat de la Fundació de l’FCF, la subcomissió d’Ètica Esportiva de l’FCF, així com per representants de l’esport i entitats socials col·laboradores de la Fundació Privada Catalana de Futbol. Aquest jurat serà l’encarregat de valorar les candidatures que es rebin fins al 31 de gener de 2019. El 7 de febrer es reunirà per escollir les candidatures finalistes. Els guanyadors es donaran a conèixer durant la gala, que tindrà lloc el 26 de febrer a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Els vuit premis que es repartiran enguany estan dividits en tres blocs: individual, col·lectiu, i premi extraordinari del Jurat, la gran novetat d’aquesta edició. En la categoria individual, s’entregarà un Premi Solidari a un Jugador, a l’ètica esportiva, a un àrbitre i a un entrenador. Pel que fa a la categoria col·lectiva, es lliurarà un reconeixement al foment dels valors (a nivell de club), al joc net (per a un equip) i a l’ètica esportiva (de manera col·lectiva). Enguany també hi haurà un premi extraordinari del Jurat.

Els premis s’han creat perquè, des de la Fundació i l’FCF s’ha observat com, a través del futbol, s’organitzen moltes activitats benèfiques i solidàries que requereixen, sota el criteri d’ambdues entitats, un reconeixement per la tasca social que realitzen. Les d’enguany premiaran les accions solidàries realitzades entre l’1 d’abril de 2018 i el 31 de gener de 2019.

Per aquest motiu, els III Premis Solidaris també volen reconèixer accions d’ètica i joc net tant per part de jugadors, com d’àrbitres o tècnics que poden passar desapercebudes però que mereixen una distinció. Els premis no tenen, en cap cas, caràcter econòmic, sinó que els guardonats rebran un trofeu creat especialment per a l’ocasió.

Per realitzar una proposta de candidatura s'ha d'enviar un formulari a través de la intranet de l'FCF al departament Fundació, indicant a l’assumpte ‘III Premis Solidaris Fundació FCF – 2019', o bé completant el formulari adjunt i enviant-lo per correu electrònic a fundacio@fcf.cat. Recordem que el termini per presentar les candidatures finalitza el 31 de gener de 2019.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.