La quarta edició de l’’Enfutbola’t. Futbol per a tothom’ se celebrarà a Vic

2//

La Fundació Catalana de l’FCF durà a terme la presentació d’aquesta jornada de futbol inclusiu el proper dijous 2 de juny a les 12.30 hores a la seu central de la Federació Catalana de Futbol.

La quarta edició de l’’Enfutbola’t. Futbol per a tothom’ se celebrarà a Vic

Enfutbola’t. Futbol per a tothom’ és el torneig de futbol per a jugadors i jugadores amb diversitat funcional, intel·lectual i sensorial, organitzat per la Fundació Catalana de Futbol. La quarta edició es durà a terme el dissabte 11 de juny de 2022 a Vic. Els partits de Futbol 7 es disputaran a les instal·lacions esportives de la Fundació Unió Esportiva Vic, a l’Estadi Hipòlit Planàs i al camp Municipal de Vic; mentre que els de futbol sala tindran lloc al pavelló esportiu Ausoneta de Vic.

Així doncs, el proper dijous 2 de juny, a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, la Fundació de l’FCF celebrarà la presentació d’aquesta jornada, a les 12.30 hores, per tal de donar a conèixer tots els detalls que envolten la quarta edició d’aquest engrescador projecte. I és que després de dos anys sense poder-lo celebrar, s’estima que aquest 2022 la xifra de participants sigui superior a 900.

Aquesta jornada lúdico-esportiva té l’objectiu de mostrar a la societat que el futbol és un esport obert a tothom, sense barreres ni prejudicis, i on la pilota roda en tots els terrenys de joc. També vol oferir un dia de futbol i diversió per a tots aquests jugadors i jugadores que estimen i practiquen aquest esport, però no tenen un espai on competir.

La Fundació Catalana de Futbol compta amb la participació de federacions esportives i entitats socials amb esportistes amb algun tipus de diversitat funcional, intel·lectual i sensorial. Aquestes federacions son: la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL), així com associacions, escoles i entitats que treballen amb aquests col·lectius. A més, entre aquestes entitats també hi ha diversos clubs federats a l'FCF amb equips “special”, de futbol adaptat.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.