La Fundació de l’FCF organitza els II Premis Solidaris

0//

El jurat premiarà a les millors iniciatives i activitats que fomentin la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà de l’esport entre totes les candidatures que rebi fins al 31 de març.

La Fundació de l’FCF organitza els II Premis Solidaris

La Fundació Privada Catalana de Futbol de la Federació Catalana de Futbol organitza enguany els II Premis Solidaris. La Fundació va decidir crear aquest guardó l'any passat amb l’objectiu de reconèixer aquelles iniciatives i activitats que fomentin la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà del terreny de joc.

El jurat dels II Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF està format per membres del patronat de la Fundació de l’FCF, la subcomissió d’Ètica Esportiva de l’FCF, així com per representants de l’esport i la Taula del Tercer Sector de Catalunya. Aquest jurat serà l’encarregat de valorar les candidatures que es rebin fins al 31 de març de 2018 i decidir-ne quines són les finalistes. Els guanyadors es donaran a conèixer durant la gala.

Com va succeir l’any passat, les categories s’han dividit en dos blocs: individuals i col·lectives, que atorgaran set premis diferents. En la categoria individual, s’entregarà un Premi Solidari a un Jugador, a l’ètica esportiva, a un àrbitre i a un entrenador. Pel que fa a la categoria col·lectiva, es lliurarà un reconeixement al foment dels valors (a nivell de club), al joc net (per a un equip) i a l’ètica esportiva (de manera col·lectiva).

Els premis s’han creat perquè, des de la Fundació i l’FCF s’ha observat com, a través del futbol, s’organitzen moltes activitats benèfiques i solidàries que requereixen, sota el criteri d’ambdues entitats, un reconeixement per la tasca social que realitzen. Les d’enguany premiaran les accions solidàries realitzades durant la temporada 2017-2018.

Per aquest motiu, els II Premis Solidaris també volen reconèixer accions d’ètica i joc net tant per part de jugadors, com d’àrbitres o tècnics que poden passar desapercebudes però que mereixen una distinció. Els premis no tenen, en cap cas, caràcter econòmic, sinó que els guardonats rebran un trofeu creat especialment per a l’ocasió.

Per a realitzar una proposta de candidatura s'ha d'enviar un formulari a través de la intranet de l'FCF al departament Fundació. El termini per presentar les candidatures finalitza el 31 de març de 2018.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.