Els III Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF

21/02/2019

La Fundació Privada Catalana de Futbol de la Federació Catalana de Futbol organitza els III Premis Solidaris, creats l’any 2017, amb l’objectiu de reconèixer aquelles iniciatives i activitats que fomentin la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà del terreny de joc.

Els III Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm tornarà a collir la gala dels III Premis Solidaris, tal com va succeir en la primera edició. El proper dimarts 26 de febrer, a les 19.00 hores, es premiaran les accions solidàries que s’han dut a terme entre l’1 d’abril de 2018 i el 31 de gener de 2019. Els premis es van crear perquè, des de la Fundació i l’FCF es va observar com, a través del futbol, s’organitzen moltes activitats benèfiques i solidàries que requereixen, sota el criteri d’ambdues entitats, un reconeixement per la tasca social que realitzen.

El jurat dels III Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF, el qual es va reunir el passat 7 de febrer en el mateix escenari per triar les candidatures guanyadores de cada modalitat, està format per membres del patronat de la Fundació de l’FCF, la subcomissió d’Ètica Esportiva de l’FCF, així com per representants de l’esport i entitats socials col·laboradores de la Fundació Privada Catalana de Futbol.

Els vuit premis que es repartiran a la gala del dia 26 estan dividits en tres blocs: individualcol·lectiu, i premi extraordinari del Jurat, la gran novetat d’aquesta edició. En la categoria individual, s’entregarà un Premi Solidari a un Jugador, a l’ètica esportiva, a un àrbitre i a un entrenador. Pel que fa a la categoria col·lectiva, es lliurarà un reconeixement al foment dels valors (a nivell de club), al joc net (per a un equip) i a l’ètica esportiva (de manera col·lectiva).

Els III Premis Solidaris també volen reconèixer accions d’ètica i joc net tant per part de jugadors, com d’àrbitres o tècnics que poden passar desapercebudes però que mereixen una distinció. Els premis no tenen, en cap cas, caràcter econòmic, sinó que els guardonats rebran un trofeu creat especialment per a l’ocasió.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.