Convocatòria oberta per les candidatures dels VII Premis Solidaris de la Fundació de l'FCF

0//

A partir de l'1 de desembre i fins el 8 de gener, tots el clubs i federats poden presentar les candidatures que considerin adients per aquests guardons, els quals estan dividits en vuit categories.

Convocatòria oberta per les candidatures dels VII Premis Solidaris de la Fundació de l'FCF

La Fundació Catalana de Futbol ha obert, a partir del divendres 1 de desembre de 2023, la convocatòria per presentar les candidatures que vulguin optar als VII Premis Solidaris. Totes les propostes dels clubs i/o federats s’hauran d’enviar a través de la intranet federativa, al departament ‘Fundació’, indicant a l’assumpte “VII Premis Solidaris Fundació FCF-2024”, o bé al correu electrònic fundació@fcf.cat.

Al formulari s’hauran d’indicar les activitats i els mèrits de la candidatura proposada per ser mereixedora del guardó. Aquesta informació s’haurà de complementar amb una breu explicació de màxim tres pàgines, especificant detalladament en què consisteix la candidatura proposada. Així mateix, és d’obligat compliment enviar material i/ documents acreditatius (fotografies, vídeos, etc.) que complementin la informació facilitada.

OMPLIR FORMULARI CANDIDATURA AQUÍ
BASES I INFORMACIÓ SOBRE ELS PREMIS SOLIDARIS AQUÍ

El període d’enviament va des del dia 1 de desembre i fins al 8 de gener de 2024 (inclós). Les candidatures vàlides seran aquelles que hagin tingut lloc entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2023.

L'1 de febrer de 2024 es reunirà el jurat d’aquests Premis Solidaris per triar les candidatures finalistes. Els guanyadors es donaran a conèixer durant l’acte dels VII Premis Solidaris que organitzarà la Fundació de l’FCF a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona el 22 de febrer de 2024.

VII PREMIS SOLIDARIS FUNDACIÓ DE L'FCF
DATA ACTE
De l'1 de desembre al 8 de gener de 2024 Presentaciuó candidatures
1 de feber de 2024 Reunió Jurat Premis Solidaris
22 de febrer de 2024 Acte VII Premis Solidaris Fundació de l'FCF

Les iniciatives solidàries del futbol i futbol sala

Aquests guardons volen premiar les iniciatives i activitats que, des del món del futbol i futbol sala, fomenten la solidaritat, els valors, l’ètica esportiva i el joc net. S’ha constatat que a través d’aquest esport s’organitzen un gran nombre d’activitats benèfiques i solidàries a favor dels més desfavorits i, per això, aquests guardons volen ser un reconeixement a la gran tasca social i solidària de totes aquestes iniciatives promogudes des del futbol federat.

Els Premis Solidaris estan repartits en vuit categories:

CATEGORIES VI PREMIS SOLIDARIS
CATEGORIA INDIVIDUAL
Premi Solidari jugador/a
Premi Solidari club / personal club
Premi Solidari àrbitre/a
Premi Solidari entrenador/a
CATEGORIA COL·LECTIVA
Premi Solidari al Foment dels Valors
Premi Solidari al Joc Net i l’Ètica Esportiva
Premi Solidari a Iniciatives Benèfiques amb Projecció Internacional *
Premis Extraordinaris del JURAT

Les candidatures

Els candidats/des hauran de venir del món del futbol federat. Qualsevol club, jugador, entrenador, resta de personal de club o àrbitre pot enviar la seva proposta de candidatura. Caldrà omplir el formulari adjunt i acompanyar-lo d’una breu memòria explicativa de l’activitat desenvolupada, així com material audiovisual o fotogràfic addicional que recolzi aquesta candidatura.

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.