Últims dies per presentar les candidatures als III Premis Solidaris

25/01/2019

El termini per presentar les candidatures a aquests premis que fomenten la solidaritat, els valors i l’ètica de l’esport finalitza aquest dijous 31 de gener de 2019.

Últims dies per presentar les candidatures als III Premis Solidaris

Queden només quatre dies per poder participar en els III Premis Solidaris. Uns guardons que la Fundació Privada Catalana de Futbol va crear el 2017 amb la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives i activitats que fomentin la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà de l’esport. La data límit per presentar les candidatures és el dijous 31 de gener de 2019. Per realitzar una proposta de candidatura s'ha d'enviar un formulari a través de la intranet de l'FCF al departament Fundació, indicant a l’assumpte ‘III Premis Solidaris Fundació FCF – 2019', o bé completant el formulari adjunt i enviant-lo per correu electrònic a fundacio@fcf.cat.

Els premis s’han creat perquè, des de la Fundació i l’FCF s’ha observat com, a través del futbol, s’organitzen moltes activitats benèfiques i solidàries que requereixen, sota el criteri d’ambdues entitats, un reconeixement per la tasca social que realitzen. Les d’enguany premiaran les accions solidàries realitzades entre l’1 d’abril de 2018 i el 31 de gener de 2019. Per aquest motiu, els III Premis Solidaris també volen reconèixer accions d’ètica i joc net tant per part de jugadors, com d’àrbitres o tècnics que poden passar desapercebudes però que mereixen una distinció. Els premis no tenen, en cap cas, caràcter econòmic, sinó que els guardonats rebran un trofeu creat especialment per a l’ocasió.

Els vuit premis que es repartiran enguany estan dividits en tres blocs: individual, col·lectiu, i premi extraordinari del Jurat, la gran novetat d’aquesta edició. En la categoria individual, s’entregarà un Premi Solidari a un Jugador, a l’ètica esportiva, a un àrbitre i a un entrenador. Pel que fa a la categoria col·lectiva, es lliurarà un reconeixement al foment dels valors (a nivell de club), al joc net (per a un equip) i a l’ètica esportiva (de manera col·lectiva). Enguany també hi haurà un premi extraordinari del Jurat. El 7 de febrer el jurat es reunirà per escollir les candidatures finalistes a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Els guanyadors es donaran a conèixer durant la gala, que tindrà lloc el 26 de febrer al mateix escenari.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.