Segona trobada dels Ambaixadors de la Fundació de l’FCF

03/04/2019

A la delegació del Vallès Occidental-Terrassa ha tingut lloc la segona reunió dels Ambaixadors per tal de definir diferents aspectes de la Fundació.

Segona trobada dels Ambaixadors de la Fundació de l’FCF

La delegació de la Federació Catalana de Futbol a Terrassa ha acollit la 2a Trobada d’Ambaixadors de la Fundació Catalana de Futbol. Durant la reunió, s’han tractat diferents programes que té en marxa la Fundació i els actes previstos per al final de temporada. Temes com la tercera edició de l’Enfutbola’t, els diferents campus solidaris de l’estiu i la problemàtica que tenen els clubs del territori amb diversos aspectes socials han estat a l’ordre del dia d’aquesta trobada, entre d’altres qüestions.

Els Ambaixadors que han assistit a la reunió han estat Pere Guardiola, Manel Duran, Esteve Olivella, Josep Maria Sabaté, Lídia Saura, Nuri Rodríguez, Mohamed El Gaadaoui, Joan Duart, David Rodríguez, Carles Domínguez i Cristina Sampietro.

La tasca dels Ambaixadors consisteix a apropar la Fundació Catalana de Futbol i els seus programes als clubs. La seva figura permet conèixer les necessitats de caràcter social des del terreny de joc, els programes socials de la Fundació, així com les iniciatives benèfiques que es porten a terme als clubs d’arreu de Catalunya.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.