Presentació del programa Inser-Sport

16/02/2017

La Fundació de la FCF ha assistit a l’acte de presentació d’Inser-Sport, un programa per a joves en risc d’exclusió social.

Presentació del programa Inser-Sport

Inser-Sport és un programa de formació i inserció laboral per a joves en risc d'exclusió social. L'objectiu d'aquest programa és formar a joves que han abandonat els estudis, molts d'ells provinents de famílies en situació de risc i exclusió social, i formar-los en estudis relacionats amb l'esport, com ara cursos de monitor o àrbitre. 

Amb aquesta iniciativa es pretén que, gràcies a l'esport, aquests joves puguin formar-se en temes esportius, introduir-se en el món laboral i tenir una motivació per créixer laboral i socialment.

El president de la UFEC, Gerard Esteva, ha explicat que "es tracta que l'esport, a més d'incloure'l com a activitat física, també esdevingui una eina per ajudar a fomentar la inserció laboral dels joves en risc d'exclusió social en els nostres clubs".

De moment, el programa Inser-sport compte amb la col·laboració de 10 federacions catalanes d'esport. El president de la Fundació Privada Catalana de Futbol, Pere Guardiola, ha assistit a l’acte de presentació, que s’ha celebrat a les instal·lacions de la UFEC.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.