Presentació de la segona edició de l’’Enfutbola’t. Futbol per a tothom’

31/05/2018

La Fundació Privada Catalana de l’FCF durà a terme la presentació d’aquesta jornada de futbol inclusiu el proper dimarts 5 de juny a les 12.00 hores a la seu central de la Federació Catalana de Futbol.

Presentació de la segona edició de l’’Enfutbola’t. Futbol per a tothom’

Enfutbola’t. Futbol per a tothom’ és una jornada lúdica-esportiva amb la participació de jugadors i jugadores amb alguna discapacitat, física i/o psíquica, que es durà a terme el diumenge 17 de juny de 2018 al camp del FC Martinenc, a Barcelona. Per aquest motiu, dimarts 5 de juny, a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, la Fundació de l’FCF celebrarà la presentació d’aquesta jornada a les 12.00 hores per tal de donar a conèixer tots els detalls que envolten la segona edició d’aquest engrescador projecte.

La Fundació Privada Catalana de Futbol compte amb la participació de federacions esportives i entitats socials amb esportistes amb algun tipus de minusvàlua o que, per la seva situació personal, pateixen risc d'exclusió social. Entre aquestes entitats hi ha diversos clubs federats a l'FCF amb equips de futbol adaptat, la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL), la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals o la Federación Española de Deportes Discapacitados Fisicos, entre molts d'altres, juntament amb la col·laboració del FC Martinenc.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.