La Fundació de la FCF marca el seu full de ruta amb el futbol inclusiu i el premi a la solidaritat

25/01/2017

La Fundació Privada Catalana de Futbol s'ha reunit, aquest dilluns 23 de gener, per marcar la línia d'actuació pel 2017.

La Fundació de la FCF marca el seu full de ruta amb el futbol inclusiu i el premi a la solidaritat

Un any més, la Fundació aposta pel seu compromís solidari en projectes i programes socials on el futbol i els seus valors puguin aportar la vessant més solidària d'aquest esport.

En aquest sentit, la Fundació de la FCF ha aprovat organitzar una jornada de futbol inclusiu que tindrà lloc a la primavera. Una trobada amb la màxima participació d'equips de futbol inclusiu d'arreu de Catalunya per tal d'impulsar i fer visible aquest tipus de futbol, tant dins com fora dels camps. Aquesta jornada de futbol inclusiu també comptarà amb la col·laboració de la Fundació de la UFEC.  

El Patronat també ha acordat crear els primers Premis Solidaris de la Fundació que, juntament amb la FCF i la Comissió d'Ètica Esportiva de la FCF, volen premiar aquells actes, activitats i actituds solidàries, benèfiques i ètiques protagonitzades per clubs, jugadors de futbol federats a la FCF, àrbitres, entrenadors així com d'altres col·lectius vinculats amb el futbol federat.

D’altra banda, s'han aprovat els comptes de l'anterior i actual exercici econòmic i que servirà per portar a terme tots els projectes i programes solidaris en que la Fundació està treballant, incloses les ajudes per a col·lectius vulnerables. Actuacions que volen fer rodar la pilota més enllà del camp de futbol amb l’objectiu d'ajudar als qui més ho necessiten. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.