La Fundació de la FCF i la Creu Roja, juntes per afavorir la integració d’infants en risc a través del futbol

06/06/2016

La Fundació de la FCF col·laborarà amb la Creu Roja a Catalunya per fer del futbol un element integrador a la societat.

La Fundació de la FCF i la Creu Roja, juntes per afavorir la integració d’infants en risc a través del futbol

La Creu Roja a Catalunya i la Fundació de la FCF s’han unit per sumar esforços a favor dels drets dels infants. El president de la FCF i la seva Fundació, Andreu Subies, i el president de la Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, han signat un conveni on s'estableix que la Fundació de la FCF treballarà perquè nens i nenes en situació de vulnerabilitat i exclusió social, i tutelats per la Creu Roja, puguin jugar a futbol. Molts d’ells són infants de famílies que busquen asil a casa nostra. En aquests casos, el futbol pot afavorir la integració d’aquests infants en un entorn totalment diferent i llunyà de casa seva.

En el marc d'aquest conveni també es treballarà per organitzar activitats esportives que ajudin a recaptar fons per destinar-los a projectes socials de la Creu Roja vinculats a la infància en risc d’exclusió. 

D’altra banda, en aquesta aliança també es preveu que la Creu Roja, juntament amb la col·laboració de la Mutualitat de Futbolistes, realitzi cursos de Primers Auxilis per tal de saber com actuar en cas de lesió o accident esportiu abans no s’acudeixi als serveis d’emergències mèdiques. 

A la signatura de l'acord també hi han assistit el vicepresident de la FCF Pere Guardiola, i la Directora Tècnica de la Fundació, Cristina Sampietro. Per part de la Creu Roja a Catalunya ha estat present Carmen Rico, secretària; el seu coordinador, Enric Morist; i el Director de Voluntariat i Formació, Antonio Pérez. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.