La Fundació de la FCF, col·laboradora de La Marató

03/12/2015

La Fundació de la FCF, un any més, col·laborarà amb La Marató de TV3 per recaptar fons per a la investigació sobre la diabetis i l’obesitat.

La Fundació de la FCF, col·laboradora de La Marató

Un any més, la Fundació de la Federació Catalana de Futbol s’involucrarà en la campanya de La Marató de TV3 per tal de recaptar fons per a la investigació sobre la diabetis i l’obesitat. D’aquesta manera, el dia 10 de desembre a Manresa, la Fundació de la FCF participarà en una xerrada sobre com combatre la diabetis i l’obesitat des del món de l’esport. Aquesta conferència, emmarcada dins dels actes de Manresa Mobilitza’t i amb la col·laboració de Mútuacat, comptarà amb el testimoni de Mohammed El Yaagoubi “Moha”, exjugador de futbol i afectat de diabetis tipus I.

El partit dels famosos

D’altra banda, la Fundació de la FCF serà present al tradicional partit de famosos amb La Marató de TV3 i que es jugarà el diumenge 13 de desembre al Miniestadi. Aquest esdeveniment, organitzat pel Fòrum Samitier amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona, reunirà personalitats conegudes del món de l’esport, la televisió, el teatre, el cinema, etc., amb la finalitat d’omplir el camp per recaptar fons per a la investigació de les malalties metabòliques a les quals està dedicada La Marató de TV3 d’enguany. A més a més, la FCF també col·laborarà en l'arbitratge.

Les entrades/donatiu per a aquest emblemàtic enfrontament tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir al web del FC Barcelona i a les taquilles del Boulevard del Camp Nou. També el dia del partit es podran aconseguir a partir de les 9.30 hores a les taquilles del Gol Nord del Camp Nou.

Inici de la festa, a les 10.30 hores

El partit començarà a les 12.30 hores, però des de les 10.30 hores el Miniestadi acollirà activitats lúdiques per als més menuts. A més, també es farà un flashmob amb l’actuació musical del grup vocal Jarks i un clínic esportiu per a infants amb diabetis. I al descans del partit hi haurà un ball a càrrec de l’escola Dance esCool.

Recordatori:

Xerrada Manresa Mobilitza’t
Dijous, 10 de desembre de 2015
Hora: 19:00 
Auditori de Sant Joan de Déu (Althaia) 
C. Dr. Joan Soler, 1-3. Manresa 

Partit Famosos vs Famosos Marató TV3
Diumenge, 13 de desembre de 2015
Hora: 12:30 
Miniestadi FCB
Av Arístides Mallol, s/n. Barcelona


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.