La Fundació de l’FCF presenta ’Enfutbola’t. Futbol per a tothom’

15/05/2017

La Fundació Privada Catalana de l’FCF durà a terme la presentació d’aquesta jornada de futbol inclusiu el proper dimecres 17 de maig a les 12.00 hores a la seu central de la Federació Catalana de Futbol.

La Fundació de l’FCF presenta ’Enfutbola’t. Futbol per a tothom’

‘Enfutbola’t. Futbol per a tothom’ és una jornada lúdica-esportiva amb la participació de jugadors i jugadores amb alguna discapacitat, física i/o psíquica, que es durà a terme el diumenge 18 de juny a Premià de Dalt. Per aquest motiu, dimecres 17 de maig, a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, la Fundació de l’FCF celebrarà la presentació d’aquesta jornada a les 12.00 hores per tal de donar a conèixer tots els detalls que envolten aquest projecte.

La Fundació Privada Catalana de Futbol compte amb la participació de federacions esportives i entitats socials amb esportistes amb algun tipus de minusvàlua, com són la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL), la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i la UFEC, com a entitat que engloba a totes aquestes federacions; juntament amb la col·laboració del CE Premià de Dalt i l’Ajuntament de Premià de Dalt.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.