La Fundació de l’FCF celebra els I Premis Solidaris

19/05/2017

El proper dijous 25 de maig, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà l’entrega de premis a aquelles iniciatives i activitats que, des del món del futbol, fomentin la solidaritat, els valors i l’ètica.

La Fundació de l’FCF celebra els I Premis Solidaris

La Fundació Privada Catalana de Futbol de la Federació Catalana de Futbol celebrarà, el proper dijous 25 de maig a les 19.00 hores a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, la primera edició dels Premis Solidaris. La Fundació ha decidit crear aquest guardó per tal de reconèixer aquelles iniciatives i activitats que fomentin la solidaritat, l’ètica esportiva i els valors més enllà del terreny de joc. Per això, els premis es distribuiran en diferents categories. Un jurat triat especialment per a l’ocasió, i compost per membres del patronat de la Fundació de l’FCF, la Subcomissió d’Ètica Esportiva de l’FCF, així com representants de l’esport i la Taula del Tercer Sector de Catalunya, el passat 9 de maig, va deliberar sobre les diferents candidatures rebudes. Els guanyadors es donaran a conèixer durant la gala. 

Les categories s’han dividit en dos grans blocs: iniciatives individuals i col·lectives, que atorgaran set premis diferents. Dins de la categoria individual, s’entregarà un Premi Solidari a un jugador, a una persona física dins del club, a un àrbitre i a un entrenador; mentre que en la categoria col·lectiva, es lliurarà un reconeixement al foment dels valors (a nivell de club); al joc net (per a un equip) i a l’ètica esportiva (de manera col·lectiva). 

Els premis, triats d’entre totes les candidatures que ha rebut la Fundació fins al 30 d’abril de 2017, s’han creat perquè, des de la Fundació i l’FCF, s’ha observat com, a través del futbol, s’organitzen moltes activitats benèfiques i solidàries que requereixen, sota el criteri d’ambdues entitats, un reconeixement per la tasca social que realitzen. Les d’enguany premiaran les accions solidàries realitzades durant la temporada 2016-2017. Per això, els Premis Solidaris també volen reconèixer accions d’ètica i joc net tant per part de jugadors, com d’àrbitres o tècnics, que poden passar desapercebudes però que mereixen una distinció. Els premis no tenen, en cap cas, caràcter econòmic, sinó que els guardonats rebran un trofeu creat especialment per a l’ocasió.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.