La Fundació de l’FCF, amb el projecte ‘Un Xut Solidari’

0//

L’objectiu d’aquesta iniciativa és recaptar botes i pilotes en desús dels clubs de futbol per lliurar-les als infants més necessitats d’Àfrica.

La Fundació de l’FCF, amb el projecte ‘Un Xut Solidari’

L’ONG Esport Solidari Internacional (ESI), fundada el 2003, ha engegat el projecte ‘Un Xut Solidari’, juntament amb la Fundació de la Federació Catalana de Futbol. L’objectiu és que els clubs de futbol proporcionin botes i pilotes en desús en bon estat per poder lliurar-les a infants de diferents països africans. La totalitat del material serà recollit per ESI. Un cop finalitzi el projecte ‘Un Xut Solidari’, es publicarà un llista amb totes les entitats col·laboradores. En cas de voler participar en aquesta iniciativa solidària, es pot enviar un correu a xutsolidari@esportsolidari.org o trucar al telèfon 93 490 93 64 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores a l’atenció d’Aurelia Pareja o Agustina Bernasconi.

Cal apuntar que ESI és una fundació sense ànim de lucre que treballa per ajudar els infants en situació de marginació i pobresa. Una de les seves finalitats, més enllà dels projectes solidaris, és lliurar material solidari esportiu que els faciliten els clubs de futbol d’arreu del territori català.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.