Jornades de Tecnificació per al Club Gimnàstic de Tarragona

22/05/2017

Tècnics de l’Àrea Esportiva i Seleccions de la LCFS de l’FCF han dirigit la Jornada de Tecnificació organitzada pel CTEFS per als jugadors de les categories Aleví, Infantil i Cadet del Club Gimnàstic de Tarragona.

Jornades de Tecnificació per al Club Gimnàstic de Tarragona

El Pavelló Gimnàstic de Tarragona ha estat l'escenari on s'ha celebrat la 13a Jornada de Tecnificació del CTEFS, amb jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona i dirigides pels tècnics de l’Àrea Esportiva i Seleccions de la LCFS.

El club del Tarragonès, que compta amb 6 equips federats en la seva secció de futbol sala, ha posat a disposició dels tècnics de les seleccions catalanes de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF, als seus jugadors de les categories Aleví, Infantil i Cadet.

Els tècnics de les seleccions catalanes encarregats de dirigir aquesta Jornada de Tecnificació han estat el seleccionador Cadet, Jorge Vargas; el seleccionador Infantil, Miguel Fontecha; i el director del CTEFS, Chus Esteban. Tots ells han desenvolupat les sessions dissenyades segons el requeriment del club en els seus continguts.

A la primera sessió, dirigida als jugadors de la categoria Cadet, s’han pogut treballar tasques relacionades amb conceptes d’estratègia (córners, faltes) i inici al joc amb porter-jugador i defensa zonal.

A continuació, ha estat el torn dels equips Infantils, que han pogut desenvolupar una sessió per la millora dels fonaments defensius a defenses zonals i l’atac amb porter-jugador.

Finalment, han realitzat la seva tecnificació basada en els fonaments defensius individuals i grupals i la seva aplicació a les diferents línies defensives els jugadors alevins de l'entitat.

La gran majoria dels tècnics del Club Gimnàstic de Tarragona van estar presents a aquestes jornades participant i aprofitant-se activament de la Jornada.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.