Els V Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF arriben amb força el 21 de febrer

0//

La Fundació de l’FCF celebra la cinquena edició d’aquests premis el dilluns 21 de febrer per tal de reconèixer les iniciatives i activitats que fomenten la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà del terreny de joc.

Els V Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF arriben amb força el 21 de febrer

Després de l’aturada per la pandèmia, enguany, la Fundació de la Federació Catalana de Futbol organitza els V Premis Solidaris amb més il·lusió i ganes que mai. L’Antiga Fàbrica Estrella Damm tornarà a acollir, un any més, els V Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol el dilluns 21 de febrer a les 19.00 hores. En aquesta edició, es premiaran les accions solidàries que s’han dut a terme entre l’1 de gener del 2020 i el 31 de desembre de 2021, com a fet excepcional per la situació sanitària viscuda i que va obligar a cancel·lar l’edició de l’any passat.

Amb els V Premis Solidaris, la Fundació Catalana de Futbol vol reconèixer aquelles iniciatives i projectes solidaris, així com accions d’ètica i joc net que poden passar desapercebudes però que mereixen una distinció. Els premis no tenen, en cap cas, caràcter econòmic, sinó que els guardonats rebran un trofeu creat especialment per a l’ocasió.

Els membres del jurat

El jurat dels V Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF es reunirà el proper dijous 10 de febrer al mateix escenari per triar les candidatures guanyadores de cada modalitat. Aquest jurat està format per membres del patronat de la Fundació de l’FCF, la mateixa Federació Catalana de Futbol, la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita Contra la Violència de l’FCF, així com per representants de l’esport i entitats socials col·laboradores de la Fundació Catalana de Futbol. En aquesta edició, el jurat haurà de votar les candidatures guanyadores d'una seixantena de propostes rebudes.

Els Premis Solidaris es van crear l’any 2017 perquè, des de la Fundació i l’FCF, es va observar com, a través del futbol, s’organitzen moltes activitats benèfiques i solidàries que requereixen, sota el criteri d’ambdues entitats, un reconeixement per la tasca social que realitzen.

Els premis, el dilluns 21 de febrer

Els premis que es repartiran a la gala del dia 21 de febrer estan dividits en set categories: 

V PREMIS SOLIDARIS
CATEGORIA INDIVIDUAL

Premi Solidari jugador/a

Premi Solidari club / Persona club
Premi Solidari àrbitre
Premi Solidari entrenador/a
CATEGORIA COL·LECTIVA
Premi Solidari Foment dels Valors
Premi Solidari al Joc Net i l’Ètica Esportiva
Premis Extraordinaris del Jurat, proposat pel patronat de la Fundació de l’FCF

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.