Els Estats Units guanyen la Copa del Món femenina per a persones amb lesió celebral

1//

El president de la Fundació de l’FCF, Pere Guardiola, ha assistit a la final, celebrada al Complex Futbol Salou Sports Center.

Els Estats Units guanyen la Copa del Món femenina per a persones amb lesió celebral

La Federació Esportiva Catalana Paralítics Cerebrals (FECPC) i la International Federation of Cerebral Palsy Football (IFCPF) han organitzat, durant el mes de maig, la Copa del Món de Futbol 7, tant en modalitat femenina com masculina al Complex Futbol Salou Sports Center. La final masculina es va celebrar el diumenge 15 de maig, mentre que les noies l’han jugat el passat dimarts dia 17.

La selecció dels Estats Units d’Amèrica s’ha proclamat guanyador en la categoria femenina a la final de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral de la IFCPF. Les americanes han superat Austràlia per 2 gols a 4. En tercer lloc s’ha classificat el Japó.

A més, també cal destacar que les esportistes que han participat en el campus de desenvolupament de futbol femení, en què hi han assistit futbolistes catalanes, de Dinamarca i d’Anglaterra, també han rebut medalles de mans de la organització de la World Cup Male & Female de la IFCPF.

La cerimònia de lliurament de premis ha comptat amb l’assistència del president de la Fundació Catalana de l’FCF, Pere Guardiola; del representant de la competició femenina de la International Federation of Cerebral Palsy Football (IFCPF), Tom Langen; del president de la FECPC, Carles Muñoz; i de la representant territorial a Tarragona de la Secretaria General de l’Esport, Carmina Blay.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.