El president de l’FCF visita el Campus Campions

02/07/2019

El president Joan Soteras coneix a l’Olímpia els participants del Campus, acompanyat pel president de la Fundació Catalana de Futbol, Pere Guardiola, i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

El president de l’FCF visita el Campus Campions

Fotos: Roger Benet / Ràdio Sabadell

De l’1 al 5 de juliol, la Fundació Catalana de Futbol i el futbolista Lucas Viale porten a terme el Campus Campions, al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell. Es tracta del primer campus de la modalitat de Futbol 7 a Catalunya destinat a persones amb diversitat funcional, sensorial i intel·lectual. Per aquest motiu, en la segona jornada d’entrenaments i partits, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha volgut estar present, acompanyat del president de la Fundació, Pere Guardiola, de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i de la regidora d’esports de la ciutat, Laura Reyes, per tal de conèixer de primera mà les activitats que es desenvolupen durant tota la setmana i animar els 56 inscrits i inscrites a seguir amb la pràctica del futbol.

 

En el torn de parlaments, el president de l’FCF, Joan Soteras, ha destacat “l’èxit” de convocatòria del Campus Campions, amb el cent per cent de places cobertes en la seva edició inicial. “Estar al costat de tots aquests nois i noies és una de les accions més rellevants a les quals podem donar suport des de l’FCF, a través de la Fundació”, ha expressat, aprofitant l’ocasió per donar les gràcies a l’Ajuntament de Sabadell per poder realitzar el Campus “en una de les millors instal·lacions esportives que hi ha a Catalunya”, ha indicat.

 

Així mateix, durant la jornada, el president de la Fundació Catalana de Futbol, Pere Guardiola, ha posat l’èmfasi en la vessant solidària de l’esdeveniment. “El principal objectiu de la Fundació és ajudar els altres, mitjançant els valors que transmet el futbol. La il·lusió i l’empenta de tot l’equip humà que fa possible el Campus és d’admirar, com també la professionalitat i la serietat amb què treballen”, ha volgut afegir.

Foto: Roger Benet / Ràdio Sabadell

Al seu torn, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha afirmat que representa “un honor” per al municipi acollir un campus d’aquestes característiques. “Ens agrada cedir els nostres espais, i més si és per ajudar persones amb diferents capacitats. Estem molt satisfets perquè gaudeixin de l’estiu a través de l’esport i amb la màxima normalització gràcies al futbol”, ha manifestat.

 

Per la seva part, el director del Campus Campions, Lucas Viale, ha assenyalat “la integració i la igualtat” com els punts forts del Campus, que ha qualificat com “un projecte inclusiu en la seva totalitat”. Tot agraint a l’FCF i la Fundació de l’FCF el seu suport, també ha ressaltat “la cara d’il·lusió i d’emoció de tots els participants en comprovar com se senten futbolistes i els autèntics protagonistes” de l’esdeveniment. Un campus, ha exposat, que reuneix les condicions per “donar-li continuïtat en el futur, perquè moltes més persones amb diferents capacitats tinguin l’oportunitat de viure l’experiència dels participants en aquest primer Campus Campions”, ha sostingut.

 

Dissabte, festa final a la Nova Creu Alta

A més a més, el dissabte dia 6, a l’Estadi de la Nova Creu Alta, se celebrarà la festa final del Campus disputant un torneig de 5x5 amb tots els participats per a que posin en pràctica tots els coneixements adquirits davant els seus familiars i amics. Recordem que les places es van exhaurir dies abans de la posada en marxa del Campus, el qual està subvencionat en la seva totalitat per la Fundació Catalana de Futbol.

Foto: Roger Benet / Ràdio Sabadell


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.