El Campus Solidari de Futbol Antonio Jiménez conclou amb moltes alegries i felicitat

1//

La cinquena edició del Campus Solidari de Futbol Antonio Jiménez finalitza amb diversió i alegria, repartint obsequis als 30 nens i nenes que hi han pres part durant dues setmanes.

El Campus Solidari de Futbol Antonio Jiménez conclou amb moltes alegries i felicitat

La Fundació Catalana de Futbol, seguint la seva premissa d'ajudar els més necessitats a través del futbol, durant dues setmanes ha dut a terme el Campus Solidari de Futbol Antonio Jiménez, dirigit a nens i nenes amb risc d'exclusió social, al camp Municipal de Rocafonda, a Mataró. Aquest divendres s'ha celebrat la cloenda del campus, que ha comptat amb la participació de 30 nens i nenes d'entre 6 i 13 anys, tots ells tutelats per la Creu Roja, del seu programa de pobresa infantil extrema i amb infants prescrits pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Mataró.

Des de fa cinc temporades, la Fundació porta a terme aquest projecte per a què infants amb greus dificultats econòmiques i risc d'exclusió social severa puguin tenir l'oportunitat de participar en un campus d'estiu de futbol dirigit per tècnics professionals. A partir d'aquesta edició, i en memòria i homenatge del que va ser directiu i delegat de l'FCF al Maresme, Antonio Jiménez, el Campus porta el seu nom, tal com va anunciar en el seu dia el president de la Fundació de l'FCF, Pere Guardiola.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que aquests joves que provenen de programes de pobresa infantil tinguin les mateixes oportunitats que altres nois i noies de la seva edat i participin en un campus d'estiu de futbol. Alhora, aprenen l'esport i depuren la tècnica esportiva. I tot això sense deixar de banda el treball dels valors intrínsecs de l’esport: cohesió, integració, amistat, treball en equip, respecte, companyonia i esforç, entre d’altres.

En l'acte de cloenda han fet les entregues d'obsequis el president de la Fundació de l'FCF, Pere Guardiola; el coordinador de la Creu Roja Catalunya, Enric Morist; la regidora de Benestar Social, Promoció de la Salut, Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Mataró, Laura Seijó; i la regidora d'esports de l'Ajuntament de Mataró, Maria Beatriz Delgado.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.