Digues Sí a la Donació d'Òrgans i Teixits!

30/03/2016

L’Organització Catalana de Transplantaments mostrarà una gran lona abans de la final de la Copa Catalunya a l’Estadi de la Nova Creu Alta.

Digues Sí a la Donació d'Òrgans i Teixits!

L'Organització Catalana de Transplantaments ha iniciat una campanya de sensibilització sobre la importància de la donació d'òrgans i teixits. Segons dades de l’OCATT, a Catalunya hi ha 1.273 persones que estan esperant un òrgan per poder seguir vivint. 

El vicepresident de la Fundació de la FCF, Pere Guardiola, ha explicat que "el treball en equip, l'esforç i també la generositat són valors inherents al futbol i creixen en tots aquells que practiquen aquest esport. Des de la FCF i la Fundació de la FCF s'ha volgut donar suport a la promoció de la donació d'òrgans i teixits en la Final de la Copa Catalunya perquè tan important és qui marca el gol com qui el dóna."


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.