Arriba la tercera edició de l’’Enfutbola’t. Futbol per a tothom’

03/06/2019

La Fundació Catalana de l’FCF durà a terme la presentació d’aquesta jornada de futbol inclusiu el proper dijous 6 de juny a les 12.00 hores a la seu central de la Federació Catalana de Futbol.

Arriba la tercera edició de l’’Enfutbola’t. Futbol per a tothom’

Enfutbola’t. Futbol per a tothom’ és una jornada lúdica-esportiva amb la participació de jugadors i jugadores amb alguna discapacitat, física i/o psíquica, que es durà a terme el diumenge 16 de juny de 2019 a Cornellà de Llobregat. I és que els partits de Futbol 7 es disputaran al Nou Municipal de Cornellà i els de futbol sala es jugaran al pavelló del Parc Esportiu Cornellà.

Per aquest motiu, el proper dijous 6 de juny, a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, la Fundació de l’FCF celebrarà la presentació d’aquesta jornada a les 12.00 hores per tal de donar a conèixer tots els detalls que envolten la tercera edició d’aquest engrescador projecte.

La Fundació Catalana de Futbol compta amb la participació de federacions esportives i entitats socials amb esportistes amb algun tipus de minusvàlua o que, per la seva situació personal, pateixen risc d'exclusió social. Entre aquestes entitats hi ha diversos clubs federats a l'FCF amb equips de futbol adaptat, la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL), la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals o la Federación Española de Deportes Discapacitados Fisicos, entre molts d'altres, juntament amb la col·laboració de la Fundació UE Cornellà.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.